Psycho therapie

De term psycho therapie is een verzamelnaam voor de verschillende erkende reguliere vormen van therapie. Het doel van alle soorten psycho therapie is een positieve verandering teweeg brengen in het functioneren van de cliënt.

Dat kan bijvoorbeeld persoonlijke groei en inzicht inhouden, maar ook bijvoorbeeld het versterken van het zelfvertrouwen en de zelfstandigheid van de cliënt. Maar ook het verwerken en uiten van emoties is een belangrijk onderdeel van psycho therapie.

Een sessie van psycho therapie wordt altijd gegeven door een psychotherapeut en dit is iemand die een studie psychologie, pedagogiek, geneeskunde of maatschappelijk werk heeft gevolgd. Vaak is daarna een erkende studie tot psychotherapeut afgerond.

Psycho therapie door Van Tol Therapie

Er zijn veel psycho therapeuten in Nederland te vinden, echter Van Tol Therapie is persoonlijk mijn favoriet. Ik heb hier meerdere sessies gevolgd en het heeft mij echt veel geholpen. Ik zou je dan ook zeker het bedrijf aanraden!