Condensatieketel prijs

Als je op zoek bent naar maximaal rendement en groot warmtecomfort, dan is het aankopen van een condensatieketel zeker de beste keus. Maar dan wil je natuurlijk ook een actuele condensatieketel prijs weten en het liefste de goedkoopste.

Dat is zeker mogelijk en de kosten zijn ook nog eens snel terugverdiend. In sommige gevallen heb je zelfs recht op subsidies. De werking van de ketels zijn dan ook zeer innovatief te noemen. Ze kunnen in tegenstelling tot lagetemperatuurketels een belangrijk deel van de waterdamp in de verbrandingsgassen laten condenseren om zo meer nuttige warmte vrij te maken.

Het zorgt er vooral voor dat je minder fossiele brandstoffen nodig hebt en dit kan je tot 11% op de energiefactuur besparen. De ketels kunnen op zowel mazout als aardgas werken en ze zijn zeer milieuvriendelijk en heel zuinig.

Vindt de actuele condensatieketel prijs

De condensatieketel prijs zal natuurlijk een belangrijke factor zijn bij het kiezen van een nieuwe centrale verwarming. Probeer daarom niet alleen naar de aankoopprijs te kijken, maar ook naar het rendement wat condensatieketels leveren.

Maar als je vandaag nog de beste prijzen wilt ontvangen, kun je het beste offertes aanvragen. En offertes vraag je natuurlijk aan bij Expert-Deal.be. Hier vraag je meerdere offertes aan en heb je binnen 24 uur een actuele condensatieketel prijs!