Online wijn bestellen

Nog niet eerder had je zo snel en eenvoudig, tegen een gunstige prijs, wijn in huis. Het online wijn bestellen is een uitkomst voor velen. Nooit meer met zware flessen sjouwen. Nooit meer rekening houden met de openingstijden van de slijterij of supermarkt. Nee, voortaan kan je wijn bestellen via het internet (en onze wijn webshop). Wijnen uit allerlei landen zijn voor jou online beschikbaar, en… wij leveren binnen 24 uur.

Afleveradres kiezen

We brengen de bestelde wijn naar de plek die jij ons opgeeft, dus bijvoorbeeld bij jouw thuis, maar de wijnbestelling kan tevens naar een andere adres worden gebracht. Je kan dit gewoon aan ons doorgeven. Als je gaat snuffelen in onze webshop dan zeggen we van te voren al dat het wijnaanbod zeer ruim te noemen is.

En omdat mensen niet in verwarring te brengen, wat nu de perfecte wijn is om te bestellen, maken we gebruik van duidelijke omschrijvingen. En voor een goed wijnadvies staan we ook altijd klaar. Wijn bestellen is één en al gemak.

Op zoek naar een relatiegeschenk?

Wijn bestellen wordt zo leuker en leuker. Doordat je onze wijnen elders kan laten bezorgen, is het tevens een goede aanrader als relatiegeschenken. Sommige mensen zullen wijn wellicht een afgezaagd cadeau vinden, maar de wijnliefhebbers onder ons blijven een kwaliteitswijn altijd op waarde schatten en zullen het gebaar waarderen.

Van jouw relatiegeschenk zal genoten worden. Vragen over onze mogelijkheden en wijn bestellen mogen altijd en op ieder moment van de dag. Genietze!