Snorfiets kopen

Een snorfiets kopen is zeer interessant, omdat ze steeds goedkoper worden. Een snorfiets is eigenlijk een brommer die niet sneller kan rijden dan 25 km per uur. Zo hoef je geen helm te dragen wat je extra veel vrijheid geeft.

De tweewieler herken je het snelst aan de kentekenplaat achterop welke blauw is in tegenstelling tot geel bij de normale bromfiets. Een snorfiets is een perfect alternatief voor de fiets en is daarbij ook nog eens zeer betaalbaar.

Het uiterlijk van de snorfiets

Er zijn veel verschillende modellen snorfietsen op de markt te vinden en deze variƫren van fietsmodel tot scootermodel. Snorfietsen en bromfietsen zijn soms lastig uit elkaar te houden en technisch verschillen ze eigenlijk heel weinig van elkaar.

Aan de kentekenplaat achterop kun je wel eenvoudig de snor- en bromfiets van elkaar onderscheiden. Een bromfiets heeft een gele kentekenplaat, terwijl de snorfiets een blauwe kentekenplaat heeft.

Het grootste voordeel dat de snorfiets kent is dat je geen helm hoeft te dragen. De helm gooit niet alleen je kapsel door de war maar moet je ook continu meenemen waar je ook naartoe gaat. Koop je een snorscooter dan is er vaak ruimte onder het zadel waar je hem in kunt opbergen. Bovendien ben je vaak sneller op locatie dan met een normale fiets. Een snorfiets kopen is zeker de moeite waard.